Tuesday, February 22, 2011

tercemar

Talian  internat dan telefon di rumahku meragam sejak akhir-akhir ini..
jadi sehari dua  ni, tak kisah nak buka blog n lain2..

entah kenapa tetiba hari ni buka blog melalui saluran lain..
aduhi..
blog ini dicemari dgn gambar2 yg tidak diundang....
ada pic yg saya sayang , bertukar jadi pic lain..
pencemaran mata berlaku..
saya dah delete..
nasib baik cepat tengok..
klu tidak gambar trsb dilink dengan benda2 tak elok..
gambar2 pompuan gairah...(tak kuasa nak tengok)

ok kengkawan..
tak dpt nak lama2 di sini..
ada tugas lain menanti..
As salam untuk semua..

30 comments:

Yan said...

kenapa leh jadi cam tu kak.. risau saya.. yelahh gambar banyak sangat..

kasihredha said...

macamana boleh jadi begitu,
heee...takutnya...kena selalu check le kalau camni.. :(

=sz= said...

isykkk ngeri nyaaaa kak sal....

NM02 said...

le... camtu plak

MummyEcha said...

as salam akak...cam ner bleh jadi cam tu plak..nasib baik kak sal cepat bertindak.x best la bila org baca blog kita then tgk benda2 mencemarkan cam gitu..apa lak tanggapan kengkawan readers yang lain kan...

Cik Ina minat Do do Cheng said...

pelik pulak, kenapa jadi cam tu sal. Ada siapa yang menganggu komputer ko ke? nasib baik sal, orangnya sabar, tak macam akak, huru hara.

suri solehah said...

salam kak sal..macam2 hal ye ..

sayangsayangibu said...

kesilapan teknikal tu agaknya.

Ati Masrif said...

kena virus ke kak?

hairankan dan bahaya...


Jom baca: CARA LETAK LINK ENTRY DALAM KOMEN ANDA

misza said...

risau la pulak. kita pun sejak dua menjak ni bz. kadang tak sempat nak bukak blog. harap² tak jadi apa² la.

Norhafiza said...

o ye ke kakSal...knp jg vcamtu ek..masalah tenet ke apa...alhamdulillah No takde pla dapat benda2 cam tu...

sal said...

YAN..
Dia tak kaca gambar original, jgn risau..
yg dia kacau gambar yg diambil drp intrnt

sal said...

kasihredha..
sesekali nak check juga..
dari saluran lain..

sal said...

SZ..
ngeri,takut pembaca blog yg muda2 tertengok dan beranggapan kita suka letak benda2 yg ngarut2

sal said...

NMO2..
Kena berhati2 di jalan raya..
klu nak ambik2 gmbr..

sal said...

MUMMY ECHA..
Nasib kak cepat tengok..klu tak pencemaran mata brlaku..

sal said...

CIK INA..
Sabar ekkk..
marah sikit2..

sal said...

SURI SOLEHAH..

Dugaaaaaaan....

baru nak bersemangat....
jatuh semangat..

sal said...

SAYANG2 IBU..
Kesilapan teknikal..entahlah..
tak kot..

sal said...

ATI..
Kena virus?
tak pasti...
entahlah...
tapi, yg pasti pekara camni mengajar kita lebih berhati2

sal said...

MISZA..
time kak selalu bukak, tk de pula camtu..

sal said...

NO..
sesekali tnet meragam , ada pula benda2 sampingan...ok kena kuat bertahan..huhu..

cikceriacorner said...

akak..heheh..ceria selalu..:)

Zaitun said...

Kena berhati2 juga tu,nanti kita yang jadi mangsa.

sal said...

CIKCERIA..
HAi cikceria..pe khabar..lama tak bersiaran, moga sihat selalu menjalani urusan harian .

sal said...

ZAITON..

Ya..hati2 dijalan raya..
tersilap langkah, siap kita..
moga semuanya ok-ok jee

ckLah said...

Macam macam ya Sal...

kak Erna said...

assalam sal..
boleh ke jadi macam tu..
akak tak pernah kena lagi..harap2 tak terkena la macam tu..

sal said...

CIKLAH..
Harap-harap tak dicemari lagi..

sal said...

As salam KAK ERNA...
kita Kena hati2 jika ambil pic daripada sumber lain..

Post a Comment