Tuesday, December 28, 2010

Alternatif..


Assalamualaikum..
Moga kita dirahmati Allah selalu hendaknya....

Pernahkah kita menggunakan penawar alternatif sebagai ikhtiar kalau family dilanda sakit …
Baca testimoni ini dulu....

‘Seorang pelajar telah disahkan oleh pakar perubatan bahawa jantungnya semakin mengecut (mengecil) dan  tiada harapan pulih...Pesakit tidak putus asa dan mencuba  Annusyrah iaitu Maedah. Minum air Maedah dan disapukan juga di dada pesakit, Alhamdulillah kini beliau sudah boleh pergi ke sekolah dan dapat belajar dan bermain seperti kanak-kanak lain yang sihat’.

Seorg lagi pesakit  sering kebas-kebas di tangan, kaki dan berasa lelah. Dia juga minum (AHMAR, MAEDAH, 30JQ dan DRINKING WATER) yang diketahui melalui radio IKIM pada tahun 2008. Selepas 1 tahun menggunakannya dia  sudah boleh makan menggunakan tangan (sebelum ini makan menggunakan sudu) dan sudah mula boleh berpuasa selama 2 tahun berturut-turut.

Itulah antara kelebihan  Annusyrah iaitu rawatan alternatif

Ada pelbagai produk Annusyrah yang disediakan untuk rawatan pelbagai penyakit:

Produknya adalah 30JQ (Ditulis 30 Juzuk Al-Quran), A-MAR (angin akhmar), ARBEE (barah), BISTARI (Penerang Hati), HAWA (Untuk Muslimat) , I-DROP (Ikhtiar untuk mata dll), ZABA (Zahir Batin), MAEDAH (Organ Dalaman)
 




di atas adalah 30JQ. Kandungannya ialah  30 JUZUK AYAT-AYAT AL-QURAN diannusyrahkan menggunakan pinggan putih berpenakan ranting kayu dan tinta dari Za'faran . ditilawahkan lengkap dari Surah Al-Fatihah hingga Surah An-Nas.
Saya hanya ingin kongsikan info ini kepada rakan2 yang ingin mencuba....moga bermanfaat..
Saya pun beli produk ini secara online..kalau nak tahu secara lebih mendalam buka web Annusyrah (klik di sini). 

Kaedah ini adalah alternatif. Kita berikhtiar, Allah yg menyembuhkan …

38 comments:

NM02 said...

sharing is caring...boleh cuba nanti.

sal said...

Ya ,info ni nak bgitau kengkawan..mana tau nak cuba dan serasi..

Ummi Humaira said...

salam...

timekasih kongsi info...

sal said...

NMo2..sibuk2 n caring, huhu..moga bermanfaat

Pn Kartini said...

Salam my lovely Kak Sal..:):)

Thanks sis..utk info..
yelah kan..sekadar ikhtiar..
kesembuhan itu pula dtg dari keizinanNya jua:):)
InsyaAllah..berkat usaha..:)

sal said...

UMMI HUMAIRA..Hari tuh baca info ummi tentang batu karang sangat menarik..pengetahuan

sal said...

UMMI HUMAIRAH : kak sal ingatkan Ayer hitam batu pahat,Johor. rupanya Lokasinya Ayer Hitam Kedah..huhu

sal said...

PN KARTINI..Kongsikan info ini kepada kawan2..manatau ada keluarga ayah bonda yang sakit, boleh cuba..

sal said...

Dia datangkan penyakit, Dia juga yg menyembuhkannya..ya kita berikhtiar, berdoa dan berusaha..Ameen

kasihredha said...

Info yang baik unk semua...TQ

Zaitun said...

Tak salah kalau mencuba... kita berikhtiar Allah yang menyembuhkan.

sal said...

Assalamualaikum KASIHREDHA..
Info untuk dikongsikan dengan rakan2, sebagai pengetahuan dan maklumat..

sal said...

assalamualaikum ZAITON..
Dia juga mendatangkan penyakit untuk menguji keimanan kita dan Dia juga menyembuhkan dengan izinNya..

Norhafiza said...

Assalamualaikum Sal..ya betul tu..kita ikhtiar selagi boleh kan tp hanya ALLAH SWT yang menyembuhkan..insyALLAH..

sal said...

ASSALAMUALAIKUM NORHAFIZA
Terima kasih krn ziarah di sini..

sal said...

NORHAFIZA
Ya betul..rancangan kita ikhtiar ialah dan Allah yang menentukan..doa adalah iringan kita..

SUZIE APAI said...

kak sal, thanks for de info..akak beli yg mana?

nti jgn lupa buat n3 keberkesanan produk tu ye

sal said...

hai suzie..info tu sikit je..nak lebih lanjut tengok lamannya

sal said...

SUZIE..Kak sal beli 30JQ ..titik kan kat mulut anak2 terutama si kecik kak sal tu....mintakla yg baik2..

'NuReeN' said...

salam...

tq info yg sgt2 berguna.. akan saya kongsi ngan suami nanti..

sal said...

Alhamdulilah..moga bermanfaat

sal said...

NuReeN..Terima kasih dtg ke blog yg tidak sepertinya..berkongsi info dan ilmu dlm situasi santai

ckLah@xiiinam said...

Salam...

Wa iza maridh-tu, fa hua yasfiin...


...ayat Shifa' yang paling pendek dalam Quran.

kak Erna said...

salam sal..terima kasih ..ikhtiarkan..insyaallah..dengan izin allah..

Ati Masrif said...

thanks info tu..

boleh cuba mencuba..

sal said...

Asalamualaikum ckLah..
Syukran berziarah di sini..terima kasih bgitau ayat alQ ,tuh..

sal said...

Assalamualaikum Kak Erna..
Sama2lah kita berkongsi maklumat ya..yg baik jadikan panduan..

sal said...

Kak Erna..Selamat menjalankan tugas..moga segala urusan berjalan lancar dan dipermudahkanNya..

sal said...

Assalamualaikum ATI..ya cuba mencuba..alternatif

sal said...

ATI dan juga rakan-rakan yg lain..diucapkan SELAMAT TAHUN BARU ,mOga kehidupan kita hari ini dan seterusnya lebih baik drp yg semalam

Melor said...

salam perkenalan ya nama ku melor. nice blog

n.hasleena said...

salam kak sal...
terima kasih atas perkongsian.ye, selagi ada ruang dan peluang berikhtiarlah kita...

sal said...

Assalamualaikum MELUR...syukran berukhuwwah di sini..

sal said...

Assalamualaikum LEENA..bErkongsi info dgn kak Sal..moga BERmanfaat.

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Baguslah Sal ni, rajin bagi info.

Selamat tahun baru 2011, semoga azam 2010, dah tertunai.

mamawana said...

Bagus banget sharing info nih..

sal said...

Mekasih CIK INA..pengetahuan untuk diriku dan dikongsikan bersama..

sal said...

Mekasih MAMAWANA..Berkongsi info bersama, agar kita menjadi individu bermaklumat..SELAMAT TAHUN BARU

Post a Comment