Sunday, January 23, 2011

oh nuffnang..

Sudah setahun lebih blog ini beroperasi. Rasanya bermula pada Julai 2009. Ia dilahirkan atas usaha sama anak..Alhamdulillah masih bertahan...walaupun kini saya yg up date seterusnya blog nih lantaran anak dah beralih haluan dan arah. ..( sibuk belajar..)

Jujurnya..Sebelum ini saya tak berminat dan nak ambik tahu tentang keistimewaan nuffnang. Oleh kerana  tak minat maka malas nak busy body tentangnya..tak kenal maka tak cinta ..


Menulis pun suka-suka, isi masa singgang..

Hari berganti bulan, bulan berganti tahun... tergerak pulak untuk meletakkan benda nih. Itupun atas cadangan kawan-kawan....


Apa kelebihan nuffnang yg nyata telah anda  diperoleh .... boleh cerita sikit, 

kita berkongsi info....

hanya nak tau...


25 comments:

suri solehah said...

salam kak sal..saya pun macam akak zero pasal nufnang ni..

kak Erna said...

sal..akak pun baru setahun jugak..mula oktober 2009..pun tak faham sangat pasal nuffnang ni

Norita Kamaruddin said...

salam..info ini mungkin boleh membantu anda..
http://tintanuraniku.blogspot.com/2011/01/upah-dari-google-adsense-nuffnang.html

sal said...

assalamualaikum kak ERNA..
huhu..Same lah kita ..malas nak ambik tahu..
tpi lepas ni kita cuba busy body pasal tu skit ye kak erna..

sal said...

Assalamualaikum SURISOLEHA..

zero?
nanti kita tengok kat web lain untuk dpt infomarsi

sal said...

Assalamualaikum NORITA..

Terima kasih di atas kesudian memberi maklumat ini..

kakcik said...

Kakcik pun baru dapat menuai 'seciput' hasil dari Nuff tu... ;-)

sal said...

Assalamualaikum KAK CIK..

Blog kak cik baru je beroperasi..kira2nya kak cik dah berjaya dlm dunia yg diceburi nih..ewah..

Cik Ina minat Do do Cheng said...

betul tu sal, sambilan, apa salah. tapi sal kena rajin update blog.lepas tu kalau nak dapat buffered earning , pengunjung uniq(yang ada blog) sekurang-kurangnya 100 orang sehari.cam tu lah gamaknya.

sal said...

Assalamualaikum CIK INA..

Suka2 je INA....Kita ni memang suka menulis klu ada moooooddd

tapi tang nak nak buka blog n nak up date tu yang lemah skit..

MummyEcha said...

salam akak,

saya pun actually x berapa faham sangat ngan nuffnang nie....tp bila tengok org selalu sebut2 pasal BE nie..tergerak hati gak nak tau...x per la kak...meh kita sama2 belajar pasal nuffnang nie...sharing is caring right...???

anie,Nagoya said...

salam kak Sal,

kita lagi le, baru idup2 alm dunia blog.best ke nuffnang tu.cite2 le kalo ada info.nak busy tahu jg...

Zaitun said...

Kak Zai baru minggu lepas register,tak pandai pun pasal nuffnang ni tapi anak suruh joint.

sal said...

assalamualaikum mamyECHA

Sharing is caring..bahasa cool n mesra alam....Kita belajar sama2 benda2 yg bermanfaat..

sal said...

assalamualaikum ANIE..

Baru nak idup...ya betul, wlupun kak dah lama brnafas...kongsi info nanti..mudah2an berkongsi pengetahuan dan bemanfaat..

sal said...

assalamualaikum KAK ZAI..
anak yg beri cadangan pada kak zai..budak2 muda memang advance kak...cepat pandai pasal bab2 camni..kita jeee banyak benda yg nak dibuat, tak sempat nak godeh2.....moga bermanfaat..

Norhafiza said...

assalamualaikum kakSal..No pun tak tau sangat tp masa buka blog dlu penah gak risik2 tp biarla hehe..

♥ manje ♥ said...

salam

hehe kita langsung tak tau pape pasal nuffnang... dari dulu tak faham2... lagipun menulis hanya suka2 aje dan bila ada masa lapang ~

cikceriacorner said...

akak..heheh..saya pon xtau..

tp ada member yg penah dpt kate kene rajin buat n3..

saya menulis krn gembira..gembira krn dpt berjumpe akak dan kwn2 yg lain...hehehhe..:)

sal said...

Assalamualaikum Norhafiza...

oh sama-sama x tau..tak pelah...kitapun suka2 kan..

sal said...

Assalamualaikum MANJA..

KITA pun ada komitmen lain,kan, yang menulis ni isi maslapang..x kisah benda2 nih..biarlah dia yekk..

sal said...

Assalamualaikum CIKCERIA..SaMalah Kita, menulis suka2 jeee..dpt jumpa kengkawan2 dlm maya ni, dah cukup happy..

ckLah@xiiinam said...

cklah baru buang Nuffnang tadi. Esok lusa cklah nak buat entri pasal tu. tapi....itu hanya pendapat cklah secara peribadi. Janganlah ada kawan2 yang pasang Nuffnang tersinggung pulak nanti...

sal said...

assalamualaikum CKLAH..
Emmmm..

nba-Nur said...

Salam. Kak Sal, Nur pun baru sahaja mendaftar tahun lepas. Income memang tak seberapa tapi sekurang2nya kita dapat duit saguhati sebab pihak Nuffnang utk papar iklan2nya.

Cuba Kak Sal baca entri dalam link ni.
http://c33ram00n.blogspot.com/2008/09/tutorial-nuffnang.html


Mungkin dapat membantu akak untuk mendaftar..

Post a Comment