Monday, January 16, 2012

Teringatlah pulak....

Assalamualaikum..

Aduhai, lucunya hari ini..
Saya terpos  n3 'kategori kawan' ni dalam salsuria..
sepatutnya nak masukkan dlm blog yang lagi satu..
kategori kawan tu macam tak sesuai di sini..
nak buang tak larat pulak..

jadi saya postkan gambar aiskrim ni..
teringat 10 tahun dulu  ketika anak-anak masih kecik2
suka sangat makan aiskrim..
berjenis-jenis perisa..
aiskrim ni disalutkan roti..kenyang..
Sekarang..roti aikrim ni boleh juga digoreng..
buang kulit tepi dulu....
tapi mereka tak suka aiskrim goreng..

12 comments:

cikceriacorner said...

salam akak...wow bestnye..sy suka aiskerim...tp roti aiskrim goreng xpenah rase gak..

cheqna said...

eskrem goreng..beshnyer

Zaitun said...

Kak Zai memang hantu aiskerim,wajib ada dalam fridge.

Miss "L" said...

comel jer post ni.

Ros said...

Salam Sal,

La ni macam2 rupa bentuk dan macam2 perasa aiskrim ni kan.....Kak Ros pun suka makan aiskrin ni....

munna said...

rumah munna pun selalu ada je stock aiskrim... yg goreng pernah makan sekali je...

MulutPayau said...

saya pun suka aiskrim.....mengalahkan anak2...

Nur-nba said...

Oh sedapnya Kak Sal.. Saya pun suka.. :)

Acik Erna said...

sal..makan aiskrim dengan roti tak pe..tapi aiskrim goreng kurang suka jugak..

Kamsiah said...

suka eskem lps mkn nasi..ala2 wat desert gitu...

sal said...

kawan-kawan di atas..terima kasih semua atas kunjungan kelian..moga bermanfaat .

Kunang-Kunang said...

akak pun buat sendiri aiskrim goreng ni. buat lebih2 sikitt bila terasa nak makan tinggal goreng jer.

Post a Comment