Tuesday, April 24, 2012

Scan Virus..

Assalamualaikum..

Memang excited nak tahu
blog kita ni diserang virus  atau tidak..
Ia boleh dijangkiti  semasa  blogwalking atau mencari bahan2  internet

Maklumlah virus ni terkadang dia minat kat kita..
kita pulak tak minat dia......

Sebab semua org tahu
 Dia tu ada sikit menyusah2kan dan melambat2kan....

Sekarang semua nak cepat ..
dan bebas dari gangguan benda nih ......

Anti virus kita ni dah  expired belum sempat diganti lagi....
Jadi kurang perlindungan...

Tadi mencuba2 scan secara online..
result  : ..Alhamdulilah...

Nak  scan secara online??..klik di bawah ni..
http://onlinelinkscan.com

--------- LINK SCAN SUMMARY ---------
URL scanned: http://www.salsuria.blogspot.com/
PhisTank say's: This site is safe.
AVG say's: Service not available.
SiteTruth say's: This site is safe.
Google Safe Browsing say's: This site is safe.
Threat Name: No Threat FOUND
Threat Definitions: 1203909
Engine Version: 0.97.4
Host IP: 74.125.137.132
Link Status: Clean
File Size: 197.13 KB
Time Finished: 6.19 secs
Overall result: This site is secure.

Prevent infection and data theft NOW ! Scan links for viruses, malware, spyware, and trojans with OnlineLinkScan. Use our arsenal of tools to prevent infection, data theft and find out the trust score of a link.

 p/s:scan virus secara online..klik ni

10 comments:

mak encik | SZ said...

salam kak sal...

ooo terima kasih bagi link, nak check gak la blog saya sihat ke tak ;p

kasihredha said...

salam sal
thankssss...berguna ni.

Acik Erna said...

assalam sal..terima kasih..nak cuba jugak ni.

ainnoraini said...

terima kasih nk check jugak ni...

Kunang-Kunang said...

Terima kasih Sal. Semoga hari ini mengembirakan kehidupan Sal sekeluarga.

Zaitun said...

Terima kasih sal.

Kakzakie said...

Dulu masa musim malware menyerang kakak simpan link ini so bila senang-senang boleh kita sesaja klik...

Ati Masrif said...

salam kak,

bagus ni..
boleh ati cuba utk notebk comel ni
laptop ati dah rosak 3 minggu ...huhu

ieja amieja said...

assalam kak sal..
ieja pun check jgk..guna spy hunter jer..btw thanx bg link ni..blh cuba guna ni plk..

WuMing said...

Trima kasih... nak try aa nanti.....

Post a Comment