Thursday, March 17, 2011

abang hadi..

Sejak akhir2 ini, angah sering bertanya tentang abg Hadi, kan..

Jangan bersedih krn tak dpt turut serta meraikan majlis walimahtulurus mereka.
Angah pun sedia maklum majlis itu dibuat amat pantas .
Diadakan sebelum mereka balik semula ke Mesir pada awal April ini....
Kak Nurul, isteri abg Hadi  ni  mengambil  jurusan yg sama dgn abang cuma lain universiti..
Majlis dibuat secara kecil , simple tapi  meriah juga....
klu ada masa ibu kirim gambar2 perkhwinan di rumah mak ngah pula pd  hari sabtu ni..


Gambar2 yang sempat dirakam..majlis nikah diadakan  di salah sebuah masjid di Shah Alam, berhampiran ngan rumah pengantin perempuan..
bukan saja angah, Kak Along pun tak dpt ikut.... sejak beberapa hari ini dia terpaksa menghabiskan banyak  masa di rumah sebab ...  ah tak payah cerita kak along, angah pun taukan kesibukan dia,  di saat2 akhir menjelang peperiksaan  sem........

Inilah foto si abang   ...doakan kebahagiaan mrk..

maka abang hadi dah pun bergelar suami kpd isterinya....

gambar family,  pengiring2 pengantin tempoh hari....
...
kami sempat  singgah di rumah kak nana ..payah betul nak ambil gmbar budak2 ni....

moga pic ini  dpt mengubat kerinduan angah kpd family kita di kampung ...

22 comments:

ibuintan said...

selamat pengantin baru kpd Hadi n isteri... moga berkekalan hingga akhir hayat

kasihredha said...

semoga diberkati Allah..:)

sal said...

Assalamualaikum IBUINTAN..
Trimakasih..Moga Hadi dan isterinya bahagia dan kekal sepanjang hayat..amen

sal said...

Assalamualaikum KASIHREDHA
Trima kasih ..moga pasangan ini bahagia hingga akhir hayat..ameen

Norhafiza said...

Selamat pengantin baru buat Hadi dan Isterinya..semoga bahagia hingga akhir hayat..amin..

mmmm teringat la pla nak makan gulai kawah waaaaa...

cikceriacorner said...

selamat pengantin baru..

moga berbahagia selamanye..:)

kak Erna said...

assalam sal..selamat pengantin baru buat hadi dan isteri..semoga tabah menempuh cabaran berumah tangga dan kekal selamanya..

Ati Masrif said...

selamat pengantin baru..

anak kak sal ke tu?

sal said...

NORHAFIZA..
TERIMA KASIH..moga mrk bhgia..

sal said...

cikceria..
mekasih yee..

sal said...

kak ERNA..
Terimakasih..
moga anak saudara ni, bhgia hingga ke anak cucu

sal said...

ATI..
SElamat pengantin baru pd Hadi..
anak saudara kak sal..

nba-Nur said...

Salam. Selamat Pengantin Baru buat Hadi & isteri.. Semoga berkekalan dan bahagia selamanya.

sal said...

Assalamualaikuam NUR..
Apa khabar NUR..Moga sentiasa sihat sepanjang cuti..tnks mencatat sesuatu di sini.

Nek Cun said...

Sal, kat Shah Alam, kat mana tu? Entah2 dekat dengan rumah nekcun tak?... hehehe...

sal said...

Assalamualaikum NEK CUN..
kalau tau , bole jumpa nekcun yee..

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Selamat pengantin baru Hadi, semoga perkahwinan yang dibina berkekalan hendaknya. Sal anak perempuan sal dah besar ye.

Yan said...

moga berkekalan hingga hujung nyawa.

sal said...

cik Ina ..
wakil pengantin : terimakasih

sal said...

assalamualaikum YAN
Terima kasih..

ckLah said...

Semoga pasangan mempelai berbahagia hingga ke alam sana...

sal said...

Assalamualaikum CIKLAH..
Terimakasih krn mendoakan (bagi pihak)

Post a Comment