Monday, March 18, 2013

Yang Berpatutan...

Petang tu free..Kakak ajak ibunya untuk temankan pergi ke Jusco untuk cari kasut... Pusing2 dari satu permis ke permis kasut  lain..

Apa yang pasti inginkan pilihan yg sesuai dengan taste dan harganya berpatutan...
Dari jauh dah nampak  susunan kasut yang berwarna-warni...meriah...Banyak juga jumpa kasut eksklusif, ada pula kasut bertaraf glamour yg tumitnya sehalus paku besar, ada juga kasut lap lip-lap lip yg terang benderang ..confirm,  memang tak sesuai pada dia..

Hanya nak memilih kasut simple, ada sedikit tumit ...berwarna  hitam agar dpt dipadankan dgn semua baju....
Terpandang deretan kasut yang simple tapi menarik ni....Nak tau harganya???.....foto kasut  atas tu ada yang berharga RM289.00.....tapi kasut kulit ni akan mengeluarkan kulat jika simpan lama dan tak jaga elok2...

Dah puas pusing2..Akhirnya dpt jugalah apa yang dihajati....

8 comments:

ibuintan said...

gambar yg bawah tu simple je designnya tapi sedap dan selesa dipakai...

zana fahmi said...

Bagi kakpb kasut scholl tu sesuai utk student. Lagi pun scholl lasak. Begitu juga Clark, walau mahal boleh pakai bertahun2, tak koyak.
Betul, kita belanja ikut kemampuan, ada lebih...boleh la.

Acik Erna said...

assalam sal..acik pun guna kasut yang gambar dibawah tu..dah bertahun guna..untuk mengatasi sakit tumit..tapi..tahan...beli satu..boleh guna bertahun..masuk kebun pun selesa..

Zaitun said...

Kak Zai suka pakai sandal Scholl tahan lama dan kaki tak sakit.

Ibuhani said...

scholl selesa walaupun designnya agak old fashion.....hehehe.....yg penting selesa!

cheqna said...

cheqna suka cap crocodile..ringan n selesa walau tinggi =)

~Kak Nah Backyard (^_^)~ said...

selalu beli kasut yang ringan n selesa.lembut je ditapak kaki =)

ieja amieja said...

pilihan ieja pun scholl ngan crocodile..ringan tp scholl design kurang ckit kan..

Post a Comment