Saturday, November 3, 2012

Terpandang....

Assalamualaikum..

Semalam pusing-pusing kedai dengan puteriku..
maka terpandanglah dia nih yg cantik molek dan menarik..
Seberat 340 gram dan 7.89mm nipis, mudah diletakkan dlm poket, tas tangan
dilengkapi pemprosesan teras dua 1.4GHz dan Andriod Honeycom 3.2..
kemudahannya : senang menikmati muat turun dengan pantas,
membuat panggilan suara dan video tanpa menggunakan alat dengar

Hamboi, canggihnya sekarang..
samaada dia benar2 boleh dimanfaat atau tidak..
bergantung kpd kegunaan dan keperluan kita..

12 comments:

kasihredha said...

Ohh dah keluar ye...
Senang ni ...boleh masuk handbag je

ibuintan said...

sambar je Sal... senang di bawa ke mana2, ambik gambar pun cantik

kebanyakan pic yg ada di blog, sy snap guna gajet ni

sal said...

kasihredha....
taptup..taptup..klu kerjaya kita bnyk online..benda nih memng praktikal..

sal said...

ibuintan..gmbr dlm blog ibuintan sgt clear dan cantik..ingatkn pakai dlsr....klu pandai guna, nampak cantik,kn..

Kunang-Kunang said...

sekarang dah jarang bawa kamera bila kemana2 dengan h/set pun dah cukup apa lagi kalau ada yg canggjh.


Sal, akak rasa susah nak tinggal ulasan diblog sal word clarificationnya sangat susah terpasa cuba berkali2 masih tak release

ieja amieja said...

x pandai la kak nak guna yg canggih2 ni..sampaikan arina yg kecik tu pun lg cekap berbanding ngan mama dia..

Acik Erna said...

Assalam sal..acik pun dah nbenda ni bulan lepas lagi..terminat jugak la..tapi tak beli pun..telefon sekarang ni elok lagi

cheqna said...

brapa rege ni??

mamawana said...

Memang cantik menarik.. harganya pun menarik ...

http://nurqasehbiz.blogspot.com/2012/11/bersama-biduanita-negara-datuk-sharifah.html

anitaare said...

pandang aje ke?? ke dah berkenan dihati..kalu mampu dn memerlukan apa salahnya..
sy msih tak mampu..:(

munna said...

munna pun nak tukar h/p.... dah jeling2 juga tab ni..tapi yg tab 2 je...

Ros said...

Assalamualaikum Sal,

Zaman la ni semuanya canggih2 belaka...siap duit ja kan Sal...Aduhhh bila la kak Ros ada satu he.he...

Post a Comment